fbpx

by:larm annoncerer de 14 første navne til årets program

Foto: eee gee // PR

Den norske showcase festival finder sted i Oslo fra den 15-17. september. Nu lukker de op for posen af de 14 navne, der gæster festivallen til efteråret.

Hvis du har planlagt en lille tur til Norge, og nærmere Oslo den 15-17 september, så er by:larm nu klar til at præsentere den første lancering af de navne, du kan forvente. Blandt de 14 første tilføjelser, repræsenteres Danmark i første omgang af eee gee. Den danske sangerinde og sangskriver går også under det borgerlige navn Emma Grankvist Kristensen. Hun debuterede med singlen “Favourite Lover” i maj, der gav sangerinden stor medvind fra starten af og ikke mindst landede en plads som P3’s uundgåelige. Den 25. februar udgav hun debutalbummet Winning, hvor sangerinden med 14 sange åbnede op for sit nordiske take på americana og sine melankolske popmelodier.

eee gee lander på line-uppet som det eneste danske navn indtil videre. Udover den fremstormende sangerinde kan du nu glæde dig til en lang række spændende artister, nemlig Aya, Beharie, Bo Milli, Honeyglaze, Julia Greni, Loverboy, Lune, Michelle Ullestad, MIMI, Naima Bock, POiSON ANNA, Synne Vo og Teodor Wolgens.

Vi reporterede fra den norske festival i 2021, og vil du derfor læse mere om, hvad man eventuelt kan forvente af by:larm, så kan du her læse vores reportager fra dag 1, dag 2 og dag 3 eller læse en samlet opsummering af sidste års bedste koncerter her.

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com