Marie Fjeldsted smider sit alias og udgiver ny personlig musik

Foto: Thora Lorentzen (Pressebillede)

Marie Fjedsted, der tidligere har været kendt under aliasset Penny Police, går nu personligt til værks og udgiver første single i eget navn.

Marie Fjeldsted har førhen kun udgivet musik under aliaskappen Penny Police. Nu er sangerinden klar til at smide den kappe og i stedet udgive musik under sit borgerlige navn. I fredags udkom første nummer i en række af kommende singleudgivelser, nemlig “Bad As You”. Et nummer der for sangerinden markerer en start på en ny tid, hvor hun nu har taget musikken med hjem i det personlige. Hun beskriver det selv:

– Jeg har aldrig følt mig som en persona, derfor føles det helt rigtigt at slippe Penny Police navnet nu. Jeg har taget musikken hjem – både helt konkret hjem i mit soveværelse, men også i udtrykket, fordi jeg har skabt det helt udenfor andres forventninger og meninger.

“Bad As You” er en nærværende lytteroplevelse, der tager udgangspunkt i det at være konstant søgende som menneske; søgende efter tryghed og accept. Sangerinden fortæller selv, at nummeret ikke skal forstås som en ulykkelig sang, men i stedet som en simpel udlægning af det at have et hverdagssind, hvor man altid føler sig lidt ved siden af. Det at finde accept i, at den konstante søgen både skaber uro, men også hele tiden udvikler dig. Nummerets tematik underbygges af nummerets langsomme, svævende og inderlige lyd, med Marie Fjeldsteds genkendelige og nærværende vokal til at lede fortællingen an. Lyt til “Bad As You” herunder, mens du samtidig kan glæde dig til sangerindens kommende singleudgivelser i eget navn.

Spotify

Apple Music

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com