SPOT Festival annoncerer 8 nye navne!

Foto: Statisk // Daniel Hjort (Pressebillede)

SPOT Festival er nu klar med otte nye navne til årets festival, der byder på alt fra tech-house til inderlig pop. Det er derfor sandt at sige, at det ikke bliver kedeligt!

Yey! Endnu flere navne er nu blevet offentliggjort til årets SPOT Festival, og det er ikke mindre end otte nye navne, som alle uden tvivl vil bidrage til den rigtige festivalstemning. Blandt de otte navne er der tre duoer: Statisk, som med sin ungdommelige energi og en god blanding af elektronisk pop, hip-hop og punkmusik nok skal få publikum til at danse med, BASKE der gennem en blanding af genrerne pop, rock og hiphop slår igennem med deres ærlige tekster og søskendeparret ORA, som lukker os ind i et unikt univers der indeholder flere forskellige følelser. Foruden de tre duoer er der også en række artister, som alle vil give dig chancen for at danse dig træt eller mærke de helt tunge følelser. En af de artister er sangeren Siné, der med sit 90’er inspirerede RnB-musik beriger dig med hendes hverdagsfortællinger fortalt over energiske beats, alt imens den genreudforskende FLAVA vil skabe et sceneshow der matcher hendes urbane univers. Artisterne Iver og Marcus.wav er begge kunstnere som dykker ned i følelserne, men som sagtens kan udtrykkes gennem mere uptempo og ekstrovert musik. Sidst men ikke mindst vil Yo Johnny skabe en stemning, der kun sent vil glemmes gennem sit tech-house og rave univers.

Der er altså masser at se frem til, til dette års SPOT Festival, og der er ingen tvivl om, at vi glæder os!

Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com