fbpx

VIDEOPREMIERE: Sortblod tænker over hvad der foregår bag dine øjenlåg

Foto: Vixtoria Salomonsen (Pressebillede)

Artisten Sortblod slipper nu debut-EPens sidste forsmag i form af en musikvideo til fokustracket “Bag Dine Øjenlåg”. En video der i den grad understøtter sangens inderlige fortælling.

Sortblod, som er et soloprojekt skabt af artisten Gustav Hedemann Christensen, er i dag klar med musikvideoen til nummeret “Bag Dine Øjenlåg”, der er sidste forsmag inden debut-EPen Født Under En Himmel Du Er Forelsket I udgives i morgen, den 1. april. På trods af at dette er Sortblods første EP, er artisten på ingen måde ukendt på den danske musikscene. Hedemann er nemlig også en del af indie-folk gruppen Uden Ord, og startede tilmed også på sangskriver linjen på Musikkonservatoriet i Aarhus sidste sommer.

Født Under En Himmel Du Er Forelsket I er et folk-rock værk, hvor der er lagt stor vægt på Hedemanns interesse og evner inden for sangskrivningen. Værket har dermed stærke træk fra det akustiske sanger-sangskriver univers, men har samtidig også en digital og industriel nuance, som giver EPen et tvist. Hedemann fortæller, at inspirationen til de enkelte sange er opstået på baggrund af objekter, situationer og stemninger, hvoraf EPen endte ud i en utraditionel coming-of-age fortælling, der kan beskrives som: «Et Du tiltales gennem hele værket af et Jeg; de er i dyb forbindelse, men afstanden mellem dem vokser.» Disse elementer kan også tydeligt høres på “Bag Dine Øjenlåg”, hvor der gennem hele sangen synges til en Du med en inderlighed, som kun forstærkes af musikvideoen.

Se musikviden til “Bag Dine Øjne” her:

Tags:
Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com