KODI fremtryller følelsen af helt ung sommerkærlighed

Foto: Anders Werk (Pressebillede)

KODI er nu klar med første forsmag fra deres kommende album, hvor singlen “Baby Why Don’t Ya” tydeligt viser duoens evne til at indfange stemninger.

Sidste fredag udgav tvillingebrødrene Frederik og William Locht, også bedre kendt som KODI, singlen “Baby Why Don’t Ya”, som første udspil ud af fire fra deres kommende album. Brødrene har været interesseret i musik i en god del af deres liv, hvilket betyder at deres musikalske rejse allerede startede i deres forældres kælder tilbage i 2017 ved at eksperimentere med forskellige lyde og lyrik. Kun to år senere var de klar til at præsentere KODI for verdenen.

Musikken i den aarhusianske duo kan beskrives som dansk engelsksproget pop, der tager én tilbage til ungdomslivets mange forskelligartede følelser. Her er “Baby Why Don’t Ya” ingen undtagelse. Sangen er fyldt med 80’er synth, danse-lette trommer og en masse bassynth-waves, som med ét skaber følelsen af uforglemmelig, ungdommelig sommerkærlighed. Alt i alt en let feel-good single med gode sommervibes.

Lyt til singlen “Baby Why Don’t Ya” af KODI her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com