fbpx
Zar Paulo_PR

Zar Paulo annoncerer Danmarksturné til efteråret

Foto: PR

Man har næsten ikke kunne undgå at støde på de her drenge det seneste halve år. Det er nemlig gået stærkt for Zar Paulo, der ikke mindst eksploderede med deres seneste single “Klap For Fædrelandet”, der har været i højeste rotation på P6 beat, været P3’s uundgåelige og blevet spillet hyppigt på P4. Nu annoncerer gruppen, at de er klar til at erobre Danmark til efteråret.

Det var ikke mindst med “Stop Believing” fra 2020, at Zar Paulo sparkede døren op og markerede sig, som et af de bands, man helt sikkert skulle holde øje med på den danske livescene. Bandet er blevet kendte for deres energiske og medrivende liveshows, hvor nærværet og karismaen kommer helt ud over scenekanten. Anmelderne fik hurtigt øjnene op for det kæmpe potentiale, der lå og ventede med det her band på livescenen.

De går en rigtig travl fremtid i møde. De har netop startet deres forårsturné som support for The Minds of 99 på deres arenatour og spiller egne koncerter på Hotel Cecil og SPOT festival i Aarhus. Hvis du ikke når at fange bandet til én af de ellers mange koncerter, kan du nu også se frem til efteråret, hvor bandet turnérer landet rundt i eget navn. Her vil de blandt andet gæste Gimle i Roskilde, Posten i Odense og Train i Aarhus – bare for at nævne et par stykker. Bandet udtaler selv om turnéen:

Vi har brugt lang tid i studiet på at færdiggøre en masse nye sange, og det bliver fantastisk endelig at vække dem til live med publikum over hele kongeriget. Vi glæder os til at komme ud og se folk i øjnene og mærke energien af at være på tour igen.

Vi kan derfor både forvente gammelt og nyt fra bandet, når de til efteråret vil gæste alle disse venues:

Fr. 21/10 – Roskilde, Gimle
Fr. 28/10 – Silkeborg, Kedelhuset
Lø. 29/10 – Aalborg, Studenterhuset
Fr. 04/11 – Esbjerg, Konfus
Lø. 05/11 – Vejle, Spillestedet
To. 10/11 – Kolding, Godset
Lø. 12/11 – Thisted, URT
Fr. 18/11 – Svendborg, Harders
Lø. 19/11 – Odense, Posten
To. 24/11 – Grenaa, Pavillonen
Fr. 25/11 – Ringkøbing, Generator
Fr. 02/12 – Aarhus, Train

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com