fbpx

Hassel sætter ord på alt det der holder dig tilbage

Foto: Christian Gejl (Pressebillede)

I fredags udgav Hassel deres debutsingle “Skrald”. Et nummer der er fyldt med larm, fængende guitarmelodier og en rebelsk tone.

Den splinternye indie/alternertive rockduo Hassel satser alt, og netop derfor har de valgt at droppe ud af universitetet for at forfølge drømmen som artister. Dette har resulteret i deres første udgivelse, som er en fed single, der lægger sig op af 00’ernes post punk æra. Debutsinglen “Skrald”, der blev udgivet i fredags, handler om alt det der holder én tilbage, hvilket kommer til udtryk gennem en rebelsk tone i vokalen samt larm og støj i instrumentationen, der samtidig også hylder navne som Kings of Leon, Joyce og The Entrepreneurs. Alt i alt har debutsinglen, som er fyldt med bastante trommer, masser af synthesizere og fængende guitarmelodier, virkelig lagt stien for, hvad vi kan forvente os fremover.

Er du nysgerrig på at høre Hassels første single “Skrald”, kan den findes lige her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com