fbpx

Kendrick Lamar – Mr. Morale & The Big Steppers

Foto: Universal Music Danmark
Label: Aftermath/Interscope Records
Udgivelsesdato: 13. maj 2022

Selvom ‘Mr. Morale & The Big Steppers’ er en magtdemonstration for, hvorfor Kendrick Lamar er en af vor tids største rappere, så er det desværre heller ikke et perfekt album. De alt for høje forventninger til Compton-rapperens nye albumudgivelse resulterer i forhøjet kritisk blik på det helt igennem gennemførte hiphopalbum, der desværre også må sande at være lidt for teksttungt og musikalsk konservativt. Den perfekte Kendrick Lamar magi opstår, når rapperen giver sig til at eksperimentere lige så meget musikalsk og instrumentalt, såvel som lyrisk – og den her gang brillerer rapperen kun i det tekstlige.

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 39 kr/md – ingen binding

Er du allerede medlem? Log ind her.

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com