fbpx

PREMIERE: Alexander Grandjean viser sin personlige melankolske feel-good lyd frem

Foto: Alexander Grandjean // Sara Jordan

På sin nye alt-pop single “Will You Still Be There”, blander Alexander Grandjean melankoli og feel-good vibes i lyden af en blanding mellem Tame Impala og Bon Iver. Nummeret er ude i dag, og vi har premiere.På det seneste år, er danske sangsskriver Alexander Grandjean gået fra at producere musik for andre kunstnere til nu at udgive og synge sin egen musik. Selvom, han mest har bevæget sig i R&B og hiphopgenren, så er singer-songwriteren nu klar til at vise en ny side af sig selv og en lidt anden lyd; nemlig med det drømmende indie alt-popnummer “Will You Still Be There”. På nummeret blandes falset, storslåede kor, vocoder, store rumklange over akustiske guitarer, distortet bas, saxofoner, fløjter og samplede trommer på det sjælfulde, varme og melankolske folk-inspirerede nummer.Det melankolske nummer handler om at finde ud af, at man i virkeligheden befinder sig langt væk fra et menneske, man gerne vil være tæt på. Det tager samtidig udgangspunkt i det at forsøge at finde hjem i en verden, der peger alle mulige retninger, som også understreges i den nye musikvideo. I musikvideoen ses hypnotiserende strækninger i naturen med en kaleidoskoplignende effekt, der netop skal udtrykke hvor svært det kan være at holde fokus, når verden peger i alle mulige retninger omkring en. Lyt til “Will You Still Be There” lige her.

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com