Roskilde Festival kan i dag officielt melde udsolgt

Foto: Flemming Bo Jensen (Pressebillede)

Roskilde Festival kan endelig melde ud at alle billetter til årets festival, og fejringen af festivalens 50 år lange historie, i dag er blevet fuldstændig udsolgt, efter to år med uvished og aflysninger!

Efter et par kaotiske og uvisse år med Corona-pandemien, kan vi nu igen endelig vende tilbage på festivalerne rundt omkring i landet. Dette gælder naturligvis også Roskilde Festival der i dag lykkeligt kan melde ud at alle billetterne nu er blevet solgt, både partout- og endagsbilletterne, så hvis du skal med på græs i år kan du glæde dig til den komplette oplevelse sammen med over 100.000 andre gæster!

Festivalens line-up dækker alt fra undergrundshiphop til de største popnavne, men er stadig ikke helt offentliggjort, så det bliver spændende at følge med i de næste par uger, for at se hvem du ellers kan komme til at opleve på nordens største festival, vi skal nok sørge for at holde dig opdateret. Indtil videre kan man finde omkring 110 navne på plakaten som indeholder artister som Saveus, Dua Lipa, PRISMA, Brimheim, Iceage og mange mange flere!

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com