fbpx

Silvia åbner endnu en gang op for sit nærværende ungdomsunivers

Foto: Otto Godthjælpsen (pressebillede)

Den 23-årige sangerinde fra Roskilde – der i år fortjente sig en plads som en af KarriereKanonens 10 finalister – har allerede udvist enormt stort potentiale med sine tidligere udgivelser. I dag kan du lytte til hendes nyeste single “Stjernestøv”.

Den 23 årige sangerinde ved navn Silvia har siden 2020 sparket døren op til den danske musikscene. Efter mange års sangskrivning og musikalsk eksperimenteren på engelsk, besluttede hun i 2020 at lave et sprogskifte og udgive sange på dansk i stedet. Debutsinglen “Forsvinder” udkom i september 2020, stærkt efterfulgt af “Lyst Til” måneden efter og så kom “Tilbage” i juni 2021. De tre singler blev alle sammen spillet på P3, og i 2022 kunne man finde hende blandt KarriereKanonens 10 finalister. Der er ingen tvivl om, at den 23-årige sangerinde allerede har taget dybe spadestik i sin stadig begyndende musikkarriere, og i dag holder hun ild til bålet med udgivelsen af singlen “Stjernestøv”.

Sangerinden har et legende elektronisk lydunivers, som bevæger sig i grænselandet mellem bedroom pop og hiphop. På toppen af det hele ligger hendes bløde melodiske vokal, der synger om det uoverkommelige voksenliv med kærlighed, usikkerheder og selvrealisering. Silvias varemærke ligger i at lave relaterbare sange, der skaber et rum, hvor lytteren føler sig tryg, hørt og inspireret. Dette er ikke mindst tilfældet med den nyeste single “Stjernestøv”, som du kan lytte til her:

Apple Music

Spotify

Tags:
,
Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com