fbpx

Teis Zacho forholder sig til internettets påvirkning af parforholdet

Foto: Peder Lyngsø (Pressebillede)

I fredags var den danske popmusiker Teis Zacho klar med sit allerførste singleudspil “Where U At”. En single, der gennem et højenergisk lydbillede tager fat på et af de tungere emner.

Med KarriereKanonen i bagagen og en interesse for musik er danske Teis Zacho klar til at udgive sin første single. I fredagen udgav han nemlig nummeret “Where U At”, som er et uptempo, friskt nummer der giver en dejlig og livlig stemning. Men på trods af den glade instrumentation med en fremtrædende guitar og fundamental bas og trommer, tager lyrikken fat på et lidt tungere emne. Teis Zacho skriver sange om alt fra depression, angst og ensomhed, og her er “Where U At” ikke anderledes. Singlen forholder sig til den frustration, der kan opstå i kæmpen efter at finde ‘den eneste ene’. En kamp der er gjort svære og en følelse der er blevet forstærket efter internettets fremkomst, hvor det online-univers som fylder mere og mere i hverdagen.

Lyt til Teis Zachos højenergiske og catchy lydunivers, der gennem velskreven popmusik både bidrager til festen og følelserne lige her:
Spotify
Apple Music
Med musikvideo på Youtube

Tags:
Liv April Theede Lauridsen
livapriltheede@bandsoftomorrow.com