fbpx

Alex Vargas – Tre numre, jeg hører på repeat

Foto: Torben Ravn (Pressebillede)

Alex Vargas virker til at stå på toppen af sin karriere – med en afsluttet turné hvor den ene koncertsal blev udsolgt efter den anden, to enorme fremtidige headlinerkoncerter og et travlt sommerfestivalprogram. Overalt i landet, kan man ikke få nok af den stærkt omtalte artist – på trods af en lang pause fra at udgive ny musik. Pausen fik sin ende den 3. juni med den nye “Yougazer”. Med den nye single og annonceringen af sit kommende album, tager sangeren hul på et nyt kapitel i sin musikalske karriere. I den anledning har vi taget en snak med Alex Vargas for at høre ham, hvilke tre numre han selv finder inspiration i.

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 39 kr/md – ingen binding

Er du allerede medlem? Log ind her.

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com