fbpx

Jeuru – Roskilde Festival 2022

Foto: Simon Zarhtmann
Venue: Countdown
Dato: Søndag den 26. juni

Jordnær overlegenhed er de helt rigtige ord at bruge om Jeuru, når han stiller sig op på en scene. Når R&B-artisten/soulsangeren/rapperen retter sin majestætiske vokalpræstation ud mod sit publikum, så er der ingen tvivl om hvem der ejer scenen netop nu – og hvem vi er kommet for at se. Det var præcis sådan en koncert, vi var vidne til, da han tidligt søndag aften indtog countdown-scenen med overskud, karisma og et gennemført sceneshow.

4/5 stjerner

Festivalsstemningen var for alvor begyndt at trænge ind under huden på de forventningsfulde gæster, der klokken 18 stod klar foran countdown-scenen med en forventning om at se fantastiske Jeuru levere sit show. Efter lidt forsinkelse, trak det hvidtklædte band først på scenen til lyden af kvindestemmen fra den dugfriske EP’s åbning – efterfulgt af koncertens to dansere, og til sidst stod han der selv – blendet ind i resten af bandet iført sit hvide tøj, solbriller og sort bandana. “Feng Shui” blev koncertens åbningsnummer, hvor der fra starten…

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 29 kr/md – ingen binding.

Er du allerede medlem? Log ind her.

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com