Silla Dream ude med fængende alt-rock nummer efter to års ventetid

Foto: Markus Hodal Drag (Pressebillede)

Silla Dream åbner i dag op for et nyt kapitel i sin musikalske karriere med ny musik. I dag kan du lytte til “I Wanna Go Dormant”.

Bag kunstnernavnet Silla Dream finder man sanger og sangskriver Markus Hodal Drag, der efter længere ventetid endelig i dag udgiver ny musik. Debut-EP’en The Silent Treatment fik vi tilbage i 2020, og forventningsfulde lyttere har derfor måtte lade vente på sig indtil i dag, hvor de nu kan høre den nyeste single “I Wanna Go Dormant”. Her graver sangskriveren dybt og hudløst ærligt ned i friktionerne af et kærlighedsforhold og sætter ord på det evige ønske om at melde sig ud af hverdagens problemer og ængsteligheder for bare at være sammen i et ‘lige nu og her’ øjeblik.

Silla Dream skriver ukæmmet indie/rock-sange, der både kan være hårdslående, men også stille og indadvendte. På det nyeste nummer kan du opleve en blanding af rå bandlyd og elektroniske elementer, hvor sangerens genkendelige lyse og udtryksfulde sangstemme står i spidsen af det hele. Lyt til det stærkt udtryksfulde nummer lige her:
Apple Music
Spotify

Jakob Backer Schmidt
jakobschmidt@bandsoftomorrow.com