fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 25

Foto: Drew Sycamore // Kia Hartelius (Pressebillede)

UGENS UIMODSTÅELIGE er stedet, hvor du kan finde optænding til dansegulvet og danne dig et overblik over, hvad der rører sig. Både herhjemme men også udenfor vores lille land. Vi har skrevet en lille smule om vores tre yndlingsnumre fra denne uge, og så kan du også gå på opdagelse i, hvad der ellers er blevet tilføjet til vores ugentlige playliste

Betty Bass – “Self First”

Betty Bass arbejder i øjeblikket hen imod sit andet album, siden hun sidste år udgav debutalbummet Grown, og denne gang er der tale om et nyt kapitel i RnB-sangerens musikalske rejse. “Self First” er de første linjer der bliver skrevet i denne fortælling, og handler om at prioritere sit eget velvære før man begynder at dele ud af sig selv, hvilket tager afsæt i hendes egne personlige erfaringer:

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 29 kr/md – ingen binding.

Er du allerede medlem? Log ind her.

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com