fbpx

Vi kan med glæde annoncere endnu en skøn aften på Dexter, denne gang i selskab med South of Limbo

Foto: PR

Den 1. Juli slår vi igen dørene op til det hyggelige spillested Dexter, midt i Odense, for at præsentere Bands of Tomorrows Uimodståelige, og første navn på plakaten er den fynske trio South of Limbo, der gør klar til at rive dig ud af din hverdag, og med ind i deres opmuntrende og relaterbare lydbillede.

Endelig kan vi løfte sløret for at vi igen har indgået et samarbejde med Dexter i Odense for at præsentere Bands of Tomorrows Uimodståelige på det fynske spillested den 1. juli, altså lige om lidt! Sidste gang bød den på skønne toner fra Tilflugt og Fusia, der sammen skabte en magisk aften med plads til inderlighed, dans og lys i alle regnbuens farver. Denne gang har vi søgt lokalt og fundet et band fra den vestfynske by Middelfart i form af trioen South of Limbo.

South of Limbo består af tre barndomsvenner der længe har spillet sammen i forskellige konstellationer, med forskellige genrer som benspænd, men allerstærkest har de stået siden de i 2018 startede dette projekt. Målet med South of Limbo er at nedbryde hverdagens ventepositioner og kedelige monotoni igennem deres opmuntrende indierockede lyd og relatérbare tekster, hvilket de har tydeliggjort på deres debutsingle “Message To Mars.” Singlen har et upbeat omkvæd fyldt med varme, hvor de forvrængede guitarer og hastige trommer skaber et udadvendt lydbillede som skrumper i versene der får en mere rumlig og svævende lyd.

Lige her kan du finde trioens opmuntrende debutsingle “Message To Mars,” så du også kan få et afbræk fra hverdagens limbo, og begynde at glæde dig til den 1. juli.

Find mere information om aftenen via facebookbegivenheden.

Asger Thede Jensen
asgerjensen@bandsoftomorrow.com