fbpx

Boys and Ivy fortsætter succesen med ny single

Foto: Filip Grgin (Pressebilleder)

Boys and Ivy følger op på debutalbummet “Touch and Go” med singlen “Love Me In A Hurry”.

Boys and Ivy åbnede tidligere på året døren til deres musik, og blev hurtigt modtaget med ros fra diverse anmeldere og kritikere. Den svenske duo består af Tilda Gunnarsson og Kevin Hamring, som med sin musik sætter ord på de mest emotionelle tanker og følelser, understøttet af en drømmende poplyd. Fredagens udgivelse “Love Me In a Hurry” er muligvis en af bandets mest sårbare sange, som tager fat i frygten om at ødelægge et parforhold, og usikkerheden i at åbne op over for en anden person. Sangen har en gennemarbejdet lyd med en flot produktion, og er en vellykket opfølger på deres debutalbum.

Lyt til “Love Me In a Hurry” her: Spotify

Tags:
Oliver Schalck
oliverschalck@bandsoftomorrow.com