Drømmer du om en karriere i musikbranchen? Innovative Music Management har åbent for nye ansøgere

Foto: Stock

Ansøgningsfristen for at deltage i Nordens største musikbrancheforløb Innovative Music Management nærmer sig. Hvis du har lyst til at udvide dit netværk, modtage målrettet undervisning fra etablerede branchefolk og få indgående kendskab til musikbranchen i Danmark, så læs med her.

Innovative Music Management er for dig, der enten ønsker en karrierevej indenfor eller blot er nysgerrig på den danske musikbranche. Musikbrancheforløbet er altså skræddersyet til dig, der ønsker at dygtiggøre dig og ikke mindst finde rundt i den uoverskuelige jungle, som musikbranchen nogle gange kan føles som. På Innovative Music Management bliver du guidet af et ambitiøst team gennem syv moduler, hvor du blandt andet får undervisning i idé og konceptudvikling, forretningsforståelse og økonomi, partnerskaber i musikbranchen, PR, marketing og sociale medier.

Forløbet er udviklet af kursusvirksomheden B Group, der er blandt de førende nordiske aktører inden for komptenceudvikling i kreative brancher. Underviserne på forløbet består udelukkende af professionelle og kompetence branchefolk fra nogle af de allerstørste musikselskaber, hvilket sikrer et højt niveau og en målrettet undervisning, der både har fokus på faglige og praktiske kompetencer.

Tidligere kursister fortæller om forløbet:

– Super fedt og lærerigt kursus, om man er nybegynder, eller allerede er en del af gamet, så er der nye guldkorn at få fat i. – Alexander Sørensen

– I rammer af dygtige undervisere, skønne medkursister og et inspirerende lærings – og arbejdsmiljø, har Innovative Music Management givet mig det perfekte springbræt til at kunne påbegynde en karriere inden for musikbranchen. – Sara Sofie Svith

Forløbet finder sted i Roskilde eller Aarhus, og ansøgningsfristen er den 28. august. For at sikre et højt niveau og personlig målrettet undervisning er der et begrænset antal pladser på de enkelte hold. Du kan finde mere information om tid, sted og indhold samt ansøge om en plads på forløbet lige her.

Kira Buur
kirapost@bandsoftomorrow.com