fbpx

KAKKMADDAFAKKA hviler ikke på laurbærene

Foto: Synne S. Boenes.

Det norske band er endelig tilbage efter to års pause. Den festlige kvintet er klar med deres syvende album og er mere en klar til at give den gas på scenen igen.

Nu handler det om at komme ud igen, om kærligheden og om livet! KAKKMADDAFAKKA gør det klart med deres nye album Revelation, ude den 30 september, at vi i 2022 ikke skal bruge for meget tid på sentimentalitet. Med den første single “Sixth Gear” fortæller sangen med orgellignende lyde, hurtige beats og dynamiske guitarer, om letheden ved at være forelsket og om sommerfugle i maven. Dynamikken på det nye album bliver pisket yderligere med iørefaldende woohoohooohoo-dele, der indbyder til fællessang.

Nordmændendes fans kan se frem til en plade med moderne popsange, der til tider spiller i 70’ernes discolyd eller synthbaseret 80’er-stil, men lige så hurtigt finder tilbage til nu og her lyden. Selv siger Pål Vindenes om albumprocessen:

Vi sætter os ikke ned og siger, at vi vil lave en 70’er- eller 80’er-sang. Vores lyd er helt organisk på grund af de forskellige udtryk, som vi er inspirerede af i bandet. Det eneste, der betyder noget for os, er, at vi til sidst siger: ‘Ja, det er Kakk-sound´.

Udover et nyt album, tager KAKKMADDAFAKKA på en storstilet turne, der blandt andet tager dem forbi Danmark.

Varm op til det nye album ved at lytte til “Sixth Gear” her

Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com