fbpx

Læn dig op af Boy In Space når han fylder rummet på den nye single “Lean on”

Foto: Fredrik Andersson (Pressebillede)

Med over 300 millioner streams på Spotify er den svenske kunstner Boy In Space allerede godt på vej mod stjernerne. Nu er han klar med den nye single “Lean on”, og dertilhørende video fra hans kommende Ep BACKYARD.

Siden debuten i 2018 har Boy In Space, med det borgerlige navn Robin Lundbäck, formået at skabe sig et navn ved hjælp af en række populære singler og samarbejder. Samarbejder som blandt andet Alan Walker, hvor de sammen har lavet sangen “Paradise”. På den nye single “Lean On” skaber Boy In Space en nostalgisk følelse med en lo-fi produktion, som ved første lyt kan forstås som en kærlighedssang. Dog antyder sangens indledende linjer: »Some night I think I hear you when the wind blows« at historien måske ikke rigtigt er, som den ser ud. Selv siger Boy In Space om singlen:

“Lean On” taler til mig på en blød men kraftfuld måde. Det er som om jeg ikke rigtig kan få greb om den samtidig med, at den giver plads til egen fortolkning, hvilket jeg virkelig elsker!”

Den 16. september udkommer Ep’en BACKYARD, der indeholder singlerne “Lean on”, “A**hole” samt hovedsinglen “Slide” og syv helt nye sange. Modsat den første Ep FRONTYARD, der fokuserede på historier, som Boy In Space var komfortabel med at dele, går BACKYARD det dybere og berører spørgsmål, som de fleste mennesker kan relatere til.

Lyt til “Lean On” her og se musikvideoen her.

Tags:
Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com