fbpx

Lleoh sætter fokus på det mørke og det lyse, der findes i os alle

Foto: Morera (Pressebillede)

Lleoh manifesterer, at hun ikke lader sig påvirke af mainstreamscenen og udgiver kun musik, hun selv kan stå inde for.

Do not be overcome by evil, but overcome evil with good”, sådan trækker Lleoh alle med ind i hendes lyriske og musikalske univers på den nye single “Evil.” Tidligere i år løftede Sarah Leonora Christensen, kvinden bag Lleoh, sløret for et nyt musikalsk univers, der både er cinematisk, følelsesladet og medrivende catchy.

Den nye single handler om at falde i bitterhed og had, at blive fristet til at hævne sig og føle den overhale dig, at ville have øje for et øje. Men lyrikken afspejler samtidig et behov for at give slip på vreden og give et personligt perspektiv ind i oplevelsen og kampene. “Evil” handler derfor om at stå ved sig selv. Musikalsk er der eksperimenteret med anderledes og spændende guitarer, der nærmest bevæger sig over i afrobeats og skaber en en sans af liv i et ellers mere mørkt univers.

Med udgivelsen af den nye single, tæller Lleoh samtidig ned til hendes kommende Ep “Waves and rocks,” der bliver udgivet i løbet af efteråret.

Lyt til det nye nummer her

Tags:
Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com