fbpx

The Minds of 99 – Smukfest 2022

Foto: Emil Marius Bertelsen
Scene: Bøgescenen
Dato: Torsdag den 4. august 2022

Endnu en gang har The Minds of 99 udført en brag af en koncert på årets Smukfest. Sjældent har man set sådan et medlevende publikum, som da hele Danmarks nyeste musikklenodie spillede på Bøgescenen foran en propfyldt plads. 

 

Der var propfyldt foran Bøgenscenen på Smukfest da Danmarks yndlingsband skulle spille. The Minds of 99 skuffer aldrig, og det gjorde de heller ikke denne gang. Hvis man har set Minds, som de bliver kaldt i folkemunde, før, var der nok ikke de store overraskelser i forhold til hverken udtryk eller sange. Men hvorfor lave om på en opskrift der fungerer…

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 29 kr/md – ingen binding.

Er du allerede medlem? Log ind her.

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com