fbpx

When Saints Go Machine – Smukfest 2022

Foto: Emil Marius Bertelsen
Scene: Teltet
Dato: Lørdag den 6. august 2022

When Saints Go Machine spillede både gammelt og nyt i Teltet til Smukfest, hvor en masse mennesker havde mødt op, for at se det interessante act. Desværre var lyden for lav og scenen for mørk, så vi fik ikke helt den oplevelse, vi havde håbet på. 

 

Teltet var fyldt, da When Saints Go Machine gæstede Smukfest tidlig lørdag aften. På scenen stod en trommeslager, DJ/Synth-spiller og så den altid karismatiske forsanger Nikolaj Manuel Vonsild på en helt tåget og mørk scene. Jeg havde set frem til at opleve When Saints Go Machine på denne smukke festival, men desværre var der…

 

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 29 kr/md – ingen binding.

Er du allerede medlem? Log ind her.

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com