Whitney er stilsikre med smagfuld dobbeltsingle

Foto: Tonje Thilesen

Det amerikanske indiepop-band Whitney udgiver endnu en teaser til deres kommende album, med den tosporede single “MEMORY b/w COUNTY LINES”.

Whitney er efterhånden en gruppe, som har slået sit navn godt og grundigt fast på den musikalske scene, og med deres nye dobbeltsingle fortsætter de ufortrødent deres musikalske rejse. “MEMORY” og “COUNTY LINES” er to sange, som indkapsler gruppens rytmiske mønster, med førstnævnte værende et upbeat popnummer og sidstnævnte en blid og forførende klaverballade. Whitney blev i 2015 dannet af guitaristen Max Kakacek og trommeslageren Julien Ehrlich, som allerede gjorde sig bemærket verden over med debutpladen Light Upon the Lake fra 2016. Den 16. september udkommer Whitney med albummet SPARK, hvor de også senere på året kan opleves på dansk grund, når de som del af en større turné gæster både VEGA i København og VoxHall i Århus.

Lyt til “MEMORY b/w COUNTY LINES” lige her: Spotify

Tags:
, ,
Oliver Schalck
oliverschalck@bandsoftomorrow.com