fbpx

eee gee har lavet 2022’s mest oplagte covernummer

Foto: Nickas Adrian Vindelev (Pressebillede)

Hvad der først startede som en joke om nævenyttige kommentarer, er endt med et covernummer af Bee Gees “More Than A Woman”. Et covernummer, man dog ikke er det mindste i tvivl om kommer fra eee gee.

Hvis man stadig ser forvirret ud og tror at eee gee er et nyt Bee Gees coverband, har man altså boet under en sten. Med airplays på diverse radiokanaler, en festivalsommer der tog hende forbi blandt andet Roskilde Festival, Musik I Lejet og Smukfest, har hun i den grad slået fast, at hun er helt sin egen, hvilket også kommer til udtryk på det nye, gamle nummer.

Produktionen er støvet og varm og man kan nærmest se Emma Grankvist stå i sine vintage cowboystøvler og lange lyse hår foran mikrofonen, mens hun gør nummeret til sit helt eget. Selvom teksten ikke er ændret, får den pludselig en anden betydning. Det bliver nemlig eee gees egen sang om at være en ung pige, der prøver at finde ud af hvilken slags kvinde hun vil være. Selv siger hun:

-“More Than A Woman” minder mig om min rejse som ung pige, der med tiden blev en kvinde på den forvirrende vej til voksenlivet, og hvordan man balancerer sine drømme med egne forventninger, og ikke mindst alle andres. Der er noget vildt befriende ved at synge teksten til Bee Gees “More Than A Woman”, for som kvinde i 2022 føles det som en forfriskende måde at fjerne perspektivet i kvindeidealet på, og mere være sådan “Jeg er bare et menneske, jeg tænker ikke over det faktum, at jeg er kvinde hele tiden, og du behøver heller ikke konstant at minde mig om, at jeg er.

Sangen er ude nu og vi kan ikke vente med at se hende på dette års By:larm.

Hør sangen her

Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com