fbpx

IVA queendom omfavner evnen til at sige NEJ

Foto: Irfaan Kahn (Pressebillede)

Fremadstormende IVA queendom sætter stemningen på ny energisk single om at eje sin egen power.

IVA queendom udgiver i dag singlen “Insanity”, som er anden single fra den kommende EP CALL ME QUEEN. Sangen refererer til den tidlige 2000’er pop/rockede musikscene, med et udtryk der er inspireret af artister som PINK og Rihanna. Budskabet omfavner egenskaben om at kunne sige nej uden at have det dårligt med det i bestræbelsen efter at tro på sin stemme. Vi havde i går fornøjelsen af at opleve et sneak peak af “Insanity” til en showcase hos Playground Music – og vi skal hilse og sige at den bestemt er værd at opleve live, hvor sangens potentiale og IVA queendoms kunstneriske talent udfoldes til fulde. Sangerinden indeholder en bemærkelsesværdig international lyd, som vi kun kan opfordre til at følge med i!

Du kan lytte til “Insanity” lige her: Spotify

Tags:
Oliver Schalck
oliverschalck@bandsoftomorrow.com