Lil Cat giver den sidste energi og fart på løbeturen

Foto. Sofi Hellberg Olsson

De fleste af os møder på et eller andet tidspunkt en “Bad Guy” og det har Lil Cat skrevet en sang om.

Med singlen “Fuck You Up” har Lil Cat lavet et poprocket og humoristisk nummer, der fungerer som en skulder at græde ud ved. Nummeret lanceres samtidig med Lil Cat 2.0, da det er starten på et nyt kapitel. Selv siger duoen:

»’Fuck You Up’ er på flere måder starten på et nyt kapitel for os. Hvor vi førhen har dyrket et mere indadvendt bedroom pop-univers og udelukkende har lavet musik alene derhjemme, har vi med denne single for første gang nogensinde lukket andre ind i skabelsesprocessen og bevæget os uden for vores comfort zone. Vi har fundet ud af, at vi kan meget mere, end vi egentlig troede, og det har virkelig styrket vores tro på os selv at kaste os ud i et lidt mere ekstrovert univers med lidt større armbevægelser«. 

“Fuck You Up” er førstesinglen fra et kommende album. Og de lover masser af rynk på næsen og guitarsolo for fuld drøn.

Lyt til det nye nummer her

Tags:
Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com