Looney Gloomers spænder musklerne på nyt nummer

Foto: PR (Pressebillede)

Looney Gloomers er klar med den første single fra deres andet album. På “Muscles” vil gruppen inspirere dig, men også starte en undren.

Bag Looney Gloomers finder man to forsangere og to multiinstrumentalister. Sammen har de introduceret deres helt egen subgenre, som de kalder New Now. I den subgenre kan man nu finde deres nye nummer “Muscles.” Nummeret er skrevet, produceret og mixet på kun 20 dage, en spændende oplevelse for gruppen, der selv fortæller om det hele:

Den her sang er vigtig for os. Vi ville virkelig gerne skabe et stykke musik, der ligesom en god bog, vil inspirere dig, men også får dig til at sætte spørgsmålstegn ved nogle ting. Det er for eksempel det smukke ved Steinbecks “Grapes of Wrath,”som er den ultimative tragedie, men samtidig indgyder dig med så meget håb. Vi synes at “Muscles” kanalisere dette perfekt.

Looney Gloomers fandt hinanden over en fælles åbenbaring om at føle sig anderledes. Både i skolen og derhjemme og sammen med venner og alene. Og sidder du med følelsen af at kunne nikke genkendende til dette, er du nok ikke meget anderledes end de fire gutter.

Looney Gloomers emmer af kreativ energi og du kan lytte til det nye nummer her

Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com