fbpx

Nanie Tauno afslutter parforholdet

Foto: Linnea Norlén (Pressebillede)

Nanie Tauno er tilbage med den nye single “Verkligen över”.

Svenske Nanie Tauno er for første gang klar med ny musik siden EP’en Alla sa ni va så fina fra 2021. “Verkligen över” er en eksperimenterende popsang, der handler om at forstå perspektivet fra sin ekskærestes side, længe efter at forholdet er ovre, for på den måde at kunne få en afslutning på det. Sangerindens musik trækker på inspirationer fra et band som HAIM, hvilket har medført ros og lovprisninger fra diverse anmeldere. Tauno tager med sangen fat i et relaterbart tema, som inviterer og engagerer lytteren til at læne sig tilbage og sætte pris på hendes talent, samtidig med at synge med på hver eneste tone.

Du kan lytte til sangen her: Spotify

Oliver Schalck
oliverschalck@bandsoftomorrow.com