Nordiske hits // uge 37

Foto: Misty Coast // Arne Frøkedal (Pressebillede)

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har i denne omgang opdateret vores Nordiske Hits-playliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig på Nordens musikscene.

L.U:N.A – “Følelser”

Den norsk/franske kunster L.U:N.A er klar med en ny single, efter debutEp’en Mon Anomi fra 2020. På det nye nummer “Følelser” kommer L.U:N.A helt ned i tempo og synger om kærligheden. L.U:N.A siger selv om den nye single:

Teksten betyder meget for mig. Det er længe siden, jeg har åbnet mig sådan op. Det handler om den hårde sandhed, som alle møder som ung voksen. Når man bliver voksen, får man mere ansvar, mindre tid til fejl og en følelse af, at man skal have det hele “regnet ud”. Jeg tror, ​​det er en sang, som mange mennesker kan relatere til. Vi lever i en tid præget af sociale medier og det tilsyneladende altid at skulle have et perfekt liv, se perfekt ud mv. Jeg håber folk kan sætte pris på, at den anden side også kommer frem.

Misty Coast – “The End Of The Beginning”

Endnu et norsk popstjerneskud indtager i denne uge vores playliste. Bandet Misty Coast er nemlig klar med singlen “The End Of The Beginning.” Med deres tredje album, som udkom i april sidste år, har bandet slået sig fast, som et af e bedste indiebands Norge har. De gør tykke lag af støj og masser af effekter lagt over drømmende popmelodier til deres varemærke, og de gør det igen på det nye nummer. Bandet fortæller selv:

-“The End of the Beginning” er et nostalgitrip, hvor vi mindes tilbage til en tid, hvor det var okay at være naiv og leve i nuet – på godt og ondt. Vi har hentet inspiration fra musik, der har sat et tydeligt præg på os fra de tidlige ungdomsår, fra en hvirvelvind af minder og fantasier, der begge føles så enormt tæt på, men som samtidig heldigvis for længst er væk.

Sunny – “Samme Spräk”

Den svenske sanger Sunny, har sluppet singlen “Samme Spräk.” Sangen leder tankerne hen på regnvåd asfalt og mørkeblå aftenskyer. Det er musik til de larmende nætter, mens du sidder og har udsigt over hele byen. Det er musik til de hurtige cykelture gennem boligområder, iført hvide sneakers. Det er en glitrende popproduktion med krystalklare tekster. Og Sunny leverer det på en overbevisende måde, der trækker dig ud i sensommeraftnerne, blot for at få en lille smagsprøve på alt det hun synger om.

Ellers tilføjet:

ALVAH – One By One
Beige – Över dig under dig 
Betty Bass – Summer Nights
Blaue Blume – Country
Choir Of Young Believers – Vinden
eee gee – More Than A Woman
Esben Munk – Den Lille Flugt
Knægt – Radio Silence
Lord Siva – Hvor Jeg Kommer Fra
Marbles – One of a Kind
MELAN TROPIC – ASFALTEKSEM
Mika Akim – Stillheten
MoonBee – Bottomless Pit 
Neon Ion – Mind Games
Okay Kaya – Jolene From Her Own Perspective
Phogg – Keep Up
Reitzel – NAVIGATION 
Scarlet Pleasure – SUNSHINE
Soluna Samay – Lakehoney
Søren Emil – Where Do You Go Tonight
Thea wang – Save Me For Later
UNA-LUGA – Brilliant Red

Find playlisten her:

Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com