fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 39

Foto: Jada & MØ // Nikolaj Gyldenløve (Pressebillede)

UGENS UIMODSTÅELIGE er stedet, hvor du kan finde optænding til dansegulvet og danne dig et overblik over, hvad der rører sig. Både herhjemme, men også udenfor vores lille land. Vi har skrevet en lille smule om vores tre yndlingsnumre fra denne uge, og så kan du også gå på opdagelse i, hvad der ellers er blevet tilføjet til vores ugentlige playliste.

Giddy Goye – “LOVERBOY”

Giddy Goye debuterer i dag med singlen “LOVERBOY”, der handler om at blive holdt for nar og sige fra! Nummeret har en hårdtslående funky produktion, en sensuel vokal og et budskab om empowerment, så hvis nogen spilder din tid, så fortæl dem med “LOVERBOY”, at det har du sgu ikke brug for. Om nummeret fortæller Giddy Goye selv:

– Sidste sommer fik jeg nogle følelser i klemme på en person jeg datede, som tydeligvis ikke havde de samme forventninger til den relation vi havde, som jeg selv havde. Jeg skrev derfor sangen i frustration over at føle, jeg havde spildt min tid på en person, der ikke var vild med mig.

Giddy Goye er seneste artist, der er signet på pladeselskabet 100blaa, som huser nogle af vækstlagets mest spændende navne, så vi holder øje med Giddy Goye. Det forlydes, at der kommer flere singler til efteråret.

Tim Schou – “Liar”

Tim Schou udgiver singlen “Liar”, der er andet samarbejde med den svenske producer Anton Hård. Nummeret handler om frygten ved at slå sig ned, så i stedet for at være oprigtig omkring sine intentioner, så kan man stikke en lille løgn. Produktionen er lige dele pop og hiphop, hvilket trækker sangeren i en ny retning. Hiphop-lydsiden har autotunede vokaler, trap-hihatte og sågar violioner, der gør det giftige budskab storslået. Om nummeret fortæller sangeren selv:

– Den her går ud til alle dem, der lægger mobilen på natbordet med skærmen nedad, når de sover hos deres kærester. Til alle dem der søger tryghed og nærvær, men ikke er klar til at lægge det modsatte på hylden, for at få det.

Jada feat MØ – “Saturn Return”

Jada har inviteret forbi til en ny version af “Saturn Return”. De to stjerner spillede sangen første gang på Orange Scene en sommeraften i Juli, så hvis du kan huske øjeblikket, så får du her et stykke af sommeren. Nummeret er en duet-ballade, hvor de to sangere supplerer hinanden i fine harmonier, men MØ har også fået sit eget vers, hvor hun kigger mod stjernerne og brænder i sine følelser. Et stærkt powermatch at gå på weekend på!

Ellers tilføjet:

AK – ”A Waste of Time”
ALOO – “Paint You in Red”
August Rosenbaum – ”Swim On”
Bredholt – ”Det Okay”
CALA – “We´re Still Young”
Champagne Bruce – ”Soulm8s”
Freddie Gibbs, DJ Paul – ”PYS”
Hans Phillip – ”Tæt på”
Ives Electric – ”Raw”
Josef – ”Hvad Har Du Tænkt Dig?”
Josef Franch – “DROPPER UD”
L’objectif – “The Dance You Sell”
M2 – ”La Det Passer´”
Malte August – “Helt Væk”
Marie Sahba – “Fall Apart”
Nanie Tauno – ”Verklingen över”
Peaceful James – “Love You Better”
Selina Gin – “Good Cry”
Sivas – ”Du Gør Mig Høj På Livet”
Stefanos Yowhannes – “Gone”
Suni – “Lettelse”
The Lost Weekend – “Breathe (Don’t Let Go)”

Find Playlisten her:

Asbjorn Skov
asbjornskov@bandsoftomorrow.com