fbpx

Jonathan Schultz flygter fra et forhold

Foto: Magnus Bach (pressebillede)

Ti år efter udgivelsen af af den sidste Ep som Schultz and Forever, debuterede Jonathan Schultz i april under eget navn. Nu er han tilbage med nummeret “Like in June”

Ti år er allerede gået siden Jonathan Schultz lagde Schultz and Forever på hylden. Han har dog ikke ligget på den lade side og debuterede tilbage i april under eget navn med sangen “What About Me.” I dag er han ude med nummeret “Like in June,” hvor han har fornemt besøg af den franske sangerinde Alma Elste. Jonathan Schultz fortæller selv om det nye nummer:

Sangen handler om en fyr, der flytter til Paris for at flygte fra et romantisk forhold, som karakteren ved ikke vil vare ved. Hovedpersonen bliver til sidst forelsket i Paris, og historien fortsætter i en samtale mellem hovedpersonen og en kvindelig karakter, der spilles og fremføres af sangskriveren Alma Elste, der er med på nummeret.

Sammen med nummeret udkommer musikvideoen, der er skudt i Paris. Den kan du se lige her og du kan lytte til nummeret her

Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com