fbpx

Maaneland finder sig selv under stroboskoplyset

Foto: PR (Pressebillede)

Indepop-duoen har netop udgivet singlen “Nøglehullet.” En sang, som er en del af dobbeltsinglen Samlebånd, der kommer som en lillebror og opfølger på debutEp’en Metervarer.

Den Aalborgensiske indieduo Maaneland er ude med det nye nummer “Nøglehullet.” En diskoteksberetning, hvor man under stroboskoplyset finder hinanden og sig selv – hvad enten du befinder dig i storbyen eller provinsflækken. Den monotone hverdag erstattes af en overbevisende boble af ungdom og liv, idet den aggressive bas og brystbankende stortromme pulserer under de drømmende klaverpassager i det korte øjeblik af kontroltab, man oplever inde på diskoteket.

Der kommer mere musik i starten af 2023, hvor de udgiver tre singler, som leder op til debutalbummet Metervarer Til En Drømmer.

Lyt til “Nøglehullet” her

Tags:
Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com