fbpx

Et pre-game anthem med et underliggende sensuelt og eventyrlystent budskab

Foto: Neva Wireko (Pressebillede)

Den etiopisk-amerikanske soul/R&B-artist Kelela er på gaden med ny single, “Contact” som er spækket med en pulserende bas og er indbegrebet af et party-hit, som føles skabt til det formål at blive blæst gennem højttalere i en fyldt klub, fyldt med kærlighed og spændning.

På nummeret “Contact” udforsker Kelela de mange falsetter den episke tur i byen ofte kan rumme. Fra forventninger til aftenen, til opvarmningen og følelserne der gemmer sig inde bag klubbens lukkede døre. Følelsen af at flyde sammen med andre sjæle der fylder klubbens gulve, der alle danser hverdagens skavanker og travlhed væk i en rus af sammenhold og eventuelt andre psykedeliske virkemidler.

“’Contact’ har noget til hver del af natten. Det er et soundtrack til ‘pre-gaming’ (en sang, du skal spille, mens du gør dig klar eller på vej til klubben). Det er også den indre kluboplevelse: varmen, der omslutter dig, når du går træder ind i en tætpakket rave. Alt dette kulminerer i et meget frækt, psykedelisk øjeblik bagerst i klubben med en elsker.

Kelela bringer en ny måde at beskrive de dele af nattelivet som så oftes gemmes væk i en skam forbundet med lyster og længsler. Med “Contact” forbinder Kelela både det pulserende tempo fra dance genren og elektronisk musik med åbenheden i den traditionelle RnB. Med dette nummer får Kelela lytteren til at give sig hen til de lyster der følelses så rigtige, men samtidig så forkerte.

Du kan høre det fængende nummer her.

Men forkælelsen slutter ikke her, for Kelela er nemlig også aktuel med en lige så sensuel og eventyrlysten musikvideo til singlen “Contact” som skildrer opvarmingen til byturen sammen med veninderne, som kan få alle seere i stemning til den bedste bytur på den bedste “single-lady/Boss-Bitch” manér. Den skønne video kan nydes lige her:

Tags:
Helena Holm-Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com