Karmisk kærlighed

Foto: PR (Pressebillede)

Det 00’er-hittede band Swan Lee står nu efter 17 år klar med ny musik. Singlen “How Forgiveness Goes” er et smugkig til albummet The Garden, som bliver delt med verden den tredje februar, det kan verden godt tillade at glæde sig til.

Mange har sunget med på sange som “Tomorrow Never Dies”, “I Don’t Mind” og “Love Will Keep You Warm”, af den danske rock-trio Swan Lee. Nu står bandet igen klar til at spille sig ind i danskernes hjerter, med albummet The Garden, som udkommer den tredje februar. Bandet står med nyfunden inspiration og nysgerrighed til hinandens væsner og musikalitet. Dette kan allerede mærkes i den nye single “How Forgiveness Goes”, hvor sjælen af hvad Swan Lee er, stadig tydeligt er at finde – dog nu på en nytænkende måde, som giver musikken et helt nyt liv.
Sangen berører temaet karmisk kærlighed, og belyser hvordan vi mennesker kun har hinanden til låns – og kun så længe vi kan finde ud af at passe på hinanden. Sangen tematiserer stadiet hvor mennesker nogle gange bliver nødt til at give slip på hinanden, for at kunne sætte hinanden fri på ny. Et brag af en lyrisk juvel, som indfanger lytteren fra start.


Swan Lee bragede ind i danskernes hjerter med den anmelderroste albumdebut: Enter, fra 2001, der vidnede om et nyt navn der turde drømme stort. Det selvbetitlede andet album gik direkte ind som nr. 1 på den danske hitliste i 2004, ligesom flere singler herfra. Selvom Swan Lee blot udgav to albums, står deres navn unægteligt skrevet som et elsket og betydningsfuldt bands i dansk musikhistorie.
Deres nye single “How Forgiveness Goes” kan høres her

Tags:
Emil Manthey
emilmanthey@bandsoftomorrow.com