fbpx

Milez vender tilbage til hårdtslående bars og UK drill på ny single

Foto: Albert Sternum (Pressebillede)

Den halvt italienske halvt britiske rapper Milez som holder til i Danmark, er klar med ny single hvor han går tilbage til den britiske drill, efter en periode hvor han har forsøgt sig med en blanding af italiensk rap og UK drill.

Den 19-årige inter-europæiske rapper Milez har igennem sine tidligere udgivelser, forsøgt at bringe hele sin baggrund frem i sine numre. Med “Canada Goose” fokuserer Milez på sin britiske side, og viser sin klare inspiration af UK drill og trap genren, hvilket giver konnotationer til drill konger som Headie One og Digga D. Den unge Milez leverer sine bars og punchlines i et tempo der tydeligt viser hans talent for rap. “Canada Goose” følger drill genrens dogmer og er moshpit-indbydende med sit tunge beat og dertilhørende ad-libs. Milez udfylder et hul i dansk rap og tilføjer sit bud på UK drill til den danske musikscene.

Du kan lytte til “Canada Goose” her

Tags:
Helena Holm-Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com