fbpx

Retro-soul og tidløs afslappet R&B for feinschmeckeren

Foto: PR (Pressebillede)

Svenske Dina Ögon er aktuelle med deres sidste single udgivelse “Mormor” før deres tredje album oas udgives den tredje februar. En musikalsk oplevelse der sender dig gennem hele følelsesregisteret.

Med sangen “Mormor” spiller Dina Ögon både på det glædelige, det melankolske og til tider grænser sangen sågar til det vemodige. Strygere i baggrunden og en generelt rig musikalsk produktion, giver en stor fornemmelse og en lyst til at forsvinde ind i den verden og den præmis som tegnes op allerede efter de første par sekunder. Sangen er indspillet på svensk, hvilket spiller rigtig godt ind i det store lydbillede og bliver egentlig mere til en form for hymne, som man kan forsvinde væk i. Sangen hedder som bekendt “Mormor”, og dette tilføjer en tryghed og familiaritet til den store musikalske oplevelse og univers, dette nummer bringer.

Dina Ögon er et Sveriges mest hypede nye bands, som i den grad også oplever kærlighed globalt. Deres tidligere sang “Tombola 94” røg sidste år ind på Tyler The Creators’ liste over hans bedste musik oplevelser i 2022. Dette vidner også om at deres kommende album oas meget vel kunne få en lovende modtagelse, ikke kun i Sverige men også verden over.

Du kan lytte til “Mormor” her.

Tags:
Helena Holm-Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com