fbpx

WIINSTON melder sin tilbagekomst med stil

Foto: WIINSTON // PR (Pressebillede)

Efter to års ventetid, står RnB-duoen WIINSTON nu endelig klar med den nye single “care4” fra gruppens kommende tredje album. En musikalsk rejse der rummer både skarpe anekdoter, blød melankoli og aggressivitet.

WIINSTON brød igennem på den danske musikscene som et produktivt, utilregneligt, ambitiøst projekt mellem to venner, der hurtigt blev berømt og berygtede for altid at gå egne veje. Der bliver ikke leflet for hitliste-tendenser og når branchen vil den ene vej, gik Daniel Richards og Alfred Thomas en anden. Efter to års ventetid er visionen for WIINSTON stadig den samme – forbliv unikke. Deres nye single “care4”, sørger også for dette, og giver samtidig en stor blanding af indtryk. Sangen starter mildt ud med en elegant guitar og let-fordøjelige vokaler, og udvikler sig, trods bevægelige percussions og hastende hi-hats til at blive en behagelig og yderst smagfuld indie/folk melodiudfoldelse.

Tracket “care4” tager udgangspunkt i paradokset, at dem man holder allermest af også er dem, man kan gøre mest ondt; og leverer et smertefyldt lyrisk udgangspunkt med melodisk præcision og en henrivende melankolsk aggression.
Det er fire år siden, WIINSTON senest har udgivet et album. Dengang var det med det akustisk drømmende, JELLYFISH, og bare året før, havde de givet os det mere mørke, elektroniske album, MIDNIGHT ROCKET. Med ’care4’ er endnu et album på vej til udgivelse allerede senere dette forår.

Til singlen tilhører også en yderst kreativ og velproduceret musikvideo.

Visionerne er store, musikken er genial og hensigten sidder lige i skabet – WIINSTON er tilbage.

Tjek singlen ud her

Tags:
Emil Manthey
emilmanthey@bandsoftomorrow.com