fbpx

80’erne får en genopstandelse på MAS’ nye single

Foto: Joakim Riise (Pressebillede)

Norske MAS er aktuel med ny single “Veggene Brenner”. Et 80’er inspireret track om destruktiv kærlighed, længsel og sorg, som fjerner alt mental sundhed og skaber en ild i sindet.

Den 26-årige nordmand MAS træffede i 2019 valget om at gøre musikken til sin karriere. Efter denne beslutning har MAS skabt sit eget musikalske univers, præget af tunge urban-beats, sårbare temaer og energiske hooks og singlen “Veggene Brenner” er ingen undtagelse. Med “Veggene Brenner” skaber MAS norges helt egen “Blinding Lights”, og det er tydeligt hvor MAS får sin generelle inspiration fra. Selvfølgelig ligesom resten af os, er MAS betaget af The Weekend, hvilket også skinner igennem med “Veggene Brenner”. MAS formår at skabe sit helt eget musikalsk smukke nummer, med både en stor og poppet vokal, som fusionerer perfekt med de nostalgiske synthezisere, det upbeat tempo og de fængende melodier. Især det upbeat tempo, gør singlen “Veggene Brenner” til en sand klubbanger, som helt sikkert kan skubbe MAS’ karriere i den rette retning.

Du kan lytte til MAS’ potentielle hitnummer lige her.

Tags:
,
Helena Holm-Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com