UNG-SKAB snakker lort og minder os om at alle relationer ikke er forevigt

Foto: Benjamin Graham (Pressebillede)

Ung-Skab er aktuelle med ny single “Snakker Lort”. En eminent fortælling om at være uvenner med sine bedste venner. En reminder om at relationer kun er til låns, og alt ikke er forevigt.

Den københavnske duo UNG-SKAB er klar med endnu en fantastisk single “Snakker Lort”. Denne gang sætter duoen, bestående af rapper Bjørn og sangerinde Roselil, fokus på at være uvenner med sine bedste venner. “Snakker Lort” fungerer som en reminder om at venskab er noget man skal kæmpe for. UNG-SKAB husker dig på at selv dine bedste venner skal gøre sig fortjent til at have en plads i lige præcis dit liv! Venner er kun til låns og hvis man ikke sætter pris på dem og behandler dem som man selv vil behandles, hvorfor i al verden skulle de så blive? Om nummeret siger UNG-SKAB selv:

Sangen handler om at sætte sig fri fra de dårlige relationer, der giver dig mere skidt end godt.. Man skal være i et venskab af lyst, ikke af pligt, og man fortjener kun mennesker i ens liv, der vil en det bedste. Den her sang er lavet for at minde andre og os selv om netop det.

“Snakker Lort” indeholder som altid en flot og storslået produktion, med en fængende og flot stemme fra Roselil som indfanger og fastholder lytteren i UNG-SKABs univers.

Du kan lytte til “Snakker lort” lige her

Tags:
Helena Holm-Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com