fbpx

D1MA annoncerer første headliner tour!

Foto: Frederik Eriksen (Pressebillede)

Efter sit banebrydende debutalbum, som udkom efter et første år af sin karriere som har givet selv de største danske artisters karrirere baghjul, er den maskerede og mystiske rapper D1MA nu klar med en opfølgende danmarkstour.

D1MA har taget den danske kulturelite med storm. Han er beviset på, at rap på ingen måde er ensformigt. D1MAs alsidighed har i et års tid banket løs på de danske hitlister, og kom især til syne på hans debutalbumudgivelse EV1GT&ALT1D, som udkom i fredags, den 17. marts. Nu er den mystificerede rapper klar med sin første headliner tour på 4 danske spillesteder til efteråret 2023. D1MA mestrer at sprænge rammerne for hvordan sammensmeltning af pop, rap og elektronisk musik kan lyde anno 2023. Han er hurtigt blevet toneangivende for de fremtidige trends i den danske rapverden. Med albummet EV1GT&ALT1D bringer D1MA 14 nye numre som hver især endevender lyriske emner fra alle samfundets skuffer. Billetter til D1MA’s kommende koncerter offentliggøres i morgen torsdag den 23. Marts, og indtil da kan du varme dig med hele 14 nye numre fra den rammespringende rapper lige her.

Koncertoplysninger:

13. Oktober – Skråen, Aalborg
2. November – Train, Aarhus
9. November – Store VEGA, København
16. November – Posten, Odense

Tags:
Helena Holm-Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com