Nordiske Hits // Uge 10

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Auxílo – “You!”

Vejen til den sande kærlighed kan være lang og snørklet – men når man finder den, er man ikke i tvivl. “You” er Auxílos nye single og omhandler netop det, at overgive sig til den sande kærlighed. “You” udkommer sammen med en musikvideo instrueret af den schweiziske kunstner Balz Isler. Musikvideoen er en sanselig collage, der som en drømmefanger indkapsler fornemmelsen af tid og kærlighed og minderne der omkranser disse — alt sammen stærkt symboliseret ved vekselvirkningen i havets brusende bølger. Det organiske indhold smelter sammen med det teknologiske i form af den digitale tidsalders dokumentarkultur.
Auxílos frontmand, Janus Nevel Ringsted, fortæller selv om singlen:
Pludselig fik jeg en melodilinje på hjernen og indspillede den hurtigt på hotelværelset. Jeg havde aldrig troet, at melodilinjer var noget, der kom til mig. De var forbeholdt de rigtige sangskrivere, som jeg var vant til at arbejde med både som musiker eller producer.
[…] Jeg var i starten af 30’erne, men opførte mig som en på 20. Det var svært at lægge det hurtige og care-free liv på hylden, for hvem gider det seriøse voksenliv i Danmark, når man kan spille koncerter rundt i verdenen og hænge ud i Rio, når man har ferie? Men en dag fortæller jeg min søster om den her pige jeg har mødt i Danmark. Min søster griner, for hun ser det længe før jeg selv indser det, at jeg simpelthen har mødt “the one true love“.
En smuk sang der omfavner kærligheden med stort musikalsk overskud, og sætter høje forventninger til debut-albummet; The Florida Room, som udkommer til april.

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 39 kr/md – ingen binding

Er du allerede medlem? Log ind her.

Emil Manthey
emilmanthey@bandsoftomorrow.com