Vil du i praktik på Bands of Tomorrow i efteråret?

Foto: Stock

Elsker du musik? Kender du artister, som ingen af dine venner kender til? Fryder du dig lidt over at have hørt en kunstner i mange måneder, inden de bliver spillet i radioen for første gang? Og elsker du at skrive og formidle dine opdagelser videre? Så er det måske dig vi mangler som praktikant på Bands of Tomorrow i efteråret 2023!

Bands of Tomorrow – et af Danmarks største musiksites med +20.000 læsere om måneden – er drevet af et passioneret team, som brænder for musikken, musikbranchen og for at formidle den videre på en spændende og original måde til vores læsere. Vores fokus ligger på artister og musikalske strømninger, der definerer lyden lige nu og selvfølgelig lyden af i morgen – Det kan både være de mere etablerede artister eller dem, som ingen har hørt om endnu.

Som praktikant hos os får du mulighed for at skrive både nyheder og større features. Du får praktisk erfaring med anmeldelser af koncerter, både i festivalregi og på diverse spillesteder, samt interviews med de sejeste artister og kunstnere.
Bands of Tomorrow arbejder desuden tæt sammen med B-group, der tilbyder kurser og uddannelse indenfor forskellige kreative brancher – du vil derfor også få indblik i andre kreative felter og mulighed for at tilegne dig værktøjer, der kan bruges i praktikken, samt efterfølgende.

Du er garanteret at blive udfordret, men vil modtage sparring under hele praktikperioden, så du løbende udvikler dig og dit skrivetalent. Målet er at du ved praktikkens ende er blevet den bedste kultur- og musikformidler!

Vi søger en praktikant der

 • Elsker musik.
 • Er en skarp formidler med et (næsten) fejlfrit sprog.
 • Har passion og nysgerrighed for musikbranchen.
 • Har stærke samarbejdsevner og evnen til at arbejde selvstændigt og struktureret.
 • Er vild med et uformelt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder

 • En plads i et ambitiøst og kreativt arbejdsmiljø blandt ligesindede musikelskere.
 • Ansvar og mulighed for at præge egne arbejdsopgaver.
 • Indblik i den danske- og internationale musikscene.
 • Indblik i den danske- og internationale musik- og mediebranche.
 • Netværk i musik- og mediebranchen.
 • En masse fede oplevelser, hvor du kommer helt tæt på musikbranchen.

Det praktiske

 • Arbejdet foregår på vores kontor i Roskilde midtby.
 • Praktikken er ulønnet.
 • Praktikken kan være fuldtid (37 timer/ ugen) eller deltid (25 timer/ugen).
 • Praktikperioden er minimum tre måneder fra august 2023 og meget gerne frem til jul.

Din ansøgning skal indholde

 • Lidt om dig selv, din baggrund og hvorfor du elsker musik.
 • En liste over dine tre yndlingsange fra de sidste tre måneder, med en linjes begrundelse.

  Send din ansøgning til chefredaktør Siw Straarup Weberg på siwweberg@bandsoftomorrow.com senest den 14. april – Samtaler holdes løbende. Har du flere spørgsmål kan de stilles til samme mailadresse.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tags:
Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com