Et navneskift og ny single lover godt om Jaya Mays kommende EP og fremtid

Foto: Yoandry Gonzalez (Pressebillede)

Jaya May er ikke en newcomer, og har før i tiden gået under navnet ESPICHICOQUE. Nu er hun tilbage som Jaya May med første udspil “Let Me Know” fra sin kommende EP.

I tiden før Jaya May var der altså ESPICHICOQUE. Dette projekt tog allerede med første single landet med storm i 2018, hvor vi beskrev hende som Danmarks svar på Anderson Paak. Tre år efter seneste udgivelse er Jaya May nu tilbage med ny musik og nyt navn. Men selvom hun nu udgiver under nyt navn betyder det ikke Jaya May har glemt hvem hun er. Tværtimod beskriver sangerinden det som:

Der er helt klart en ny ærlig følsomhed på de sange der kommer ud nu. Jeg er stolt over at være kommet hertil. Nyt navn og ny musik betyder ikke, at jeg ikke er mig mere. Tværtimod føler jeg at jeg kommer tættere og tættere på mig selv og præcis den person, artist og musiker jeg gerne vil være

Singlen “Let Me Know” er som sagt første udspil fra Jaya Mays kommende debut-EP under nyt navn, og debuten er sparket stærkt i gang. Lyrikken beskriver en frustrerende og usikker kærlighedsrelation, og det spændingsfelt som opstår lige inden, man får svar på om kærligheden er gengældt. Melodien og de friske calypso-vibes emmer af forelskelsens boblende glæde. To verdener af følelser bundet sammen af Jaya Mays stærke r&b-vokal og partner-in-crime Antons Falks spændende produktion.

Du kan lytte til “Let Me Know” lige her

Tags:
Helena Holm-Gregersen
helenagregersen@bandsoftomorrow.com