Nordiske Hits // Uge 20

Foto: Astrid Cordes // Mads Fisker (Pressebillede)

Astrid Cordes – “Stop Dreaming”

Den danske sanger og sangskriver, Astrid Cordes, er klar nu ude med første udspil fra tredje og sidste del af hendes EP-trilogi, som fuldendes i efteråret. “Stop Dreaming” er en bittersød fortælling om fortabte drømme i en ny virkelighed. Hurry Up and Kiss Me While the Baby’s Still Asleep er tre uafhængige, men alligevel sammenhængende værker som på naturlig og ambitiøs vis, er vokset ud af Astrid Cordes’ egen oplevelse af, at blive mor og forældre for første gang. Skrevet og indspillet, alt imens livet er passeret i sine små øjeblikke – de smukke med de lidende – har Cordes givet plads til og portrætteret det hele menneske i en splittet tid.

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 39 kr/md – ingen binding

Er du allerede medlem? Log ind her.

Emil Manthey
emilmanthey@bandsoftomorrow.com