fbpx

VIDEOPREMIERE: MONSON rejser sig fra bunden

Foto: PR

Den Aarhusianske gruppe slap deres anden single “På Bunden” for knap en måned siden og nu er de endelig klar med den tilhørende musikvideo.

Man kender alle følelsen af at have mistet fodfæstet, være fortvivlet og fuld af ængstelighed. Og det er lige præcis dét MONSONs seneste single “På Bunden” handler om. Det er en sang, der sætter ord på de følelser, der kommer når man er i tvivl om hvem man er og hvem man egentlig gerne vil være.
På trods af et svært emne, byder sangen alligevel op til dans med et elektronisk lydbillede, guitarrifs og fremadstormende trommer, som gør det svært at sidde stille.

I den tilhørende musikvideo bliver vi taget med på klubben, der er fuld af mennesker og venner, men alligevel står man med følelsen af at være alene. Men på klubben danser man, så det gør MONSON selvfølgelig også! Se videoen herunder:

Tags:
Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com