fbpx

Carpark Festival er klar med flere annonceringer

Foto: Tex // PR

Den 28-29 juli starter festen under Buen, når årets Carpark Festival løber af stablen. De to næste kunstnere er nu annonceret og der er ingen tvivl om at det bliver et brag af en fest!

I 2014 løb den første Carpark Festival af stablen, skabt af seks gymnasievenner. Med årene er det kun blevet større og i år er bestemt ingen undtagelse. Det første navn vi kan glæde os til er den Københavnboende svenske singer-songwriter, multiinstrumentalist og Producer Tex. Med sin unikke stemme og eksperimenterende ALT-RNB/soul er han en kunster, man ikke må gå glip af. I maj udgav han dobbeltsinglen “Why b/ Cryo” i samarbejde med Barbro. Du kan varme op til koncerten ved at lytte til singlerne lige her.


Også fremadstormende ALGA vil være at finde på årets festival. Med dybfølt elektropop inviteret lytteren ind i ALGAs verden, som fordomsfrit og nysgerrigt udforsker alle vores skyggesider.
ALGA trækker på inspiration fra PinkPatheress, Flume og FKA Twigs og viser med stor overlegenhed, hvordan hårdtslående produktioner kan forenes med sjælfulde melodier. Duoen udgav deres debutEP Don’t Buy Me Flowers i slut maj og mon ikke de sange er med, når de spiller den grå beton om til en regnbuefarvet fest! Du kan høre EP’en her

Carpark Festival lægger stærkt ud med disse to annonceringer og vi kan ikke vente med at se hvilke artister, de ellers har i støbeskeen, Vil du eller en du kender, også spille på Carpark Festival har I muligheden! Læs mere og deltag i konkurrencen lige her

Siw Weberg
siwweberg@bandsoftomorrow.com