ANMELDELSE: Barselona står kampklar på den musikalske frontlinje med et Væbnet Hjerte

Foto: Barselona // MODERN-DAY architect (pressebillede)

Albummet er som en kærlighedshistorie til Generation Z. Det taler direkte til unge mennesker, der står over for de udfordringer, usikkerheder og muligheder, som deres tidlige 20’ere bringer med sig. Barselona har virkelig dykket dybt ned i musikken på dette album, hvilket medfører en ny eksperimenterende lyd. Denne lyd giver albummet en unik og moderne udtryksform, der skiller sig ud. Barselona har formået at sammensmelte forskellige musikalske lydelementer på en organisk måde. De har kombineret deres tidligere poplyd med den nye rocksignatur og elektroniske elementer på en måde, der tydeligt viser deres sande identitet. Væbnet Hjerte er uden tvivl Barselona’s mest modne arbejde hidtil, hvilket cementerer deres plads som en betydningsfuld stemme inden for dansk musik.

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 39 kr/md – ingen binding

Er du allerede medlem? Log ind her.

Tags:
Frederikke Pedersen
frederikkepedersen@bandsoftomorrow.com