fbpx

INTERVIEW: Squid vil ikke være et “snotty” punkband resten af deres liv

Foto: Squid // Michelle Helena Janssen (Pressebillede)

Squid er et band, der på en laissez faire, men professionel måde eksperimenterer og omdanner forskellige genreelementer til et modent vredesudbryd. Bandet infuserer deres musik med en rå ærlighed og en nærværende, kontrolleret galskab. Det er tydelig, at bandet har gennemgået en musikalsk udvikling fra deres første album: Bright Green Field (2021) til deres nyeste udgivelse: O Monolith, der udkom i juni 2023. Lyden er på en måde mere raffineret, men stadig doseret tilpas med de karakteristiske kendetegn, som gav bandet så stor opmærksomhed, da de først betrådte den musikalske scene. På en travl dag for bandets medlemmer, når jeg at fange forsangeren/trommeslageren Ollie Judge mellem transit, og tager en snak med ham om bandets inspirationskilder, arbejdsproces og refleksionerne bag deres nyeste album.

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 39 kr/md – ingen binding

Er du allerede medlem? Log ind her.

Tags:
Anna Sofie Christiansen
annasofiechristiansen@bandsoftomorrow.com